Golf-pin

Minigolfin ja futisgolfin / frisbeegolfin / golfin tuloskortteja voi nyt käyttää suomen lisäksi myös muilla eurooppalaisilla kielillä.

Golflaskureiden toteutusta ei tehty samassa laajuudessa kuin suomenkielisessä golflaskuri.fi:ssä, joka sisälsi Suomen kenttien sijainti- ja väylätietdot. Muunkielisissä on tällä hetkellä erikseen seuraavat yksittäiset laskurit:

Minigolf: Tuloskorttiin voi lisätä ja nimetä haluamansa määrän pelaajia ja väyliä. Tuloskortti pitää kirjaa pisteistä ja yhteispisteistä sekä kertoo kulloisenkin pelitilanteen.

Futisgolf / frisbeegolf / golf: Sama kuin edellä, mutta yhteispisteiden lisäksi seurataan myös par-tulosta. Laskuri kertoo myös seuraavan väylän pelijärjestyksen, joka perustuu edelliseen väylään.

Kakkosversio edellisestä: Tasapisteissä voittaa se pelaaja, jolla on enemmän pienimpiä tuloksia.

Toisin sanoen tekninen toteutus on sama kuin suomenkielisessäkin tuloskortissa mutta sivuilta puuttuvat yksittäisten kenttien tuloskortit.

Esimerkiksi englanninkieliset tuloskortit löydät seuraavien linkkien kautta: Minigolf, futis/frisbeegolf, tasapistetuunattu futis/frisbeegolf

Hyviä pelihetkiä myös muille kuin suomalaisille!

Julkaistu: 17.2.2022

Tagit: sivustot, minigolf, futisgolf, calculaterix.com

Tagipilvi:

aurinko  Bulma.io  calculaterix.com  d3  demokratia  frisbeegolf  futisgolf  golflaskuri.fi  Google  hakukoneoptimointi  historia  javascript  minigolf  MVC  myyntivero  nimipaivat.fi  nimipäivät  nofollow  pagerank  PHP  pistelaskuri  prosenttilaskuri.fi  salaisuus  sales tax  sivustot  sivustovalaisu  sofistit  taloyhtiolaskuri.fi  USA  vat-calculator.net