Arkikoodin eri kielillä palveleviin sivustoihin pääset tutustumaan osoitteesta https://arkikoodi.com/

Suomenkielisiä palveluja löydät seuraavien linkkien kautta:

Nimipäivät
Milloin kenenkin nimipäivä? Tämän päivän, huomisen, ylihuomisen ja kaikkien muidenkin päivien nimipäivät - suomenkieliset, ruotsinkieliset ja ortodoksiset. Voit myös ehdottaa epävirallista nimipäivää.
https://www.nimipaivat.fi/

Nimikone
Hae antamiisi nimiin parhaiten sointuvat nimet. Voit syöttää vähintään yhden ja enintään kymmenen nimeä. Kone antaa vastaukseksi nimet, joiden kirjainten vastaavuus annettuihin nimiin on suurin. Voit myös hakea vähiten vastaavia tai rajata haun tyttöjen/poikien tai suomenkielisen/ruotsinkielisen/ortodoksisen kalenterin nimiin.
https://www.nimipaivat.fi/nimikone/

Valuuttalaskuri
Valuuttalaskurilla voit muunnosten lisäksi tarkastella kurssikehitystä ja katsoa kurssin myös haluamallasi päivämäärällä. Valuuttalaskuri päivittyy Euroopan keskuspankista. Bitcoinin kurssit se hakee blockchain.infosta.
https://www.valuuttalaskuri.org/

ALV-laskuri
ALV-laskuri laskee arvonlisäveron määrän ja prosentin sekä verollisen ja verottoman hinnan. Anna kaksi arvoa niin saat tuloksia. ALV % on valmiiksi täytetty, mutta voit muuttaa sitä tai poistaa arvon. Vastaukset pyöristyvät kahteen desimaaliin.
https://alv-laskuri.fi/

Prosenttilaskuri
Laske lähes kaikki erilaiset prosenttilaskut. Mikäli jotain uupuu, laita palautetta!
Hintaa korotetaan/alennetaan A prosenttia - lopullinen myyntihinta on B
Paljonko on A prosenttia luvusta B?
Montako prosenttia luku A on luvusta B?
Montako prosenttia suurempi/pienempi luku on?
Lukuun A tehdään B % korotus
Lukuun A tehdään B % alennus
https://prosenttilaskuri.fi/

Painoindeksi
Laskettuasi painoindeksisi saat myös tiedon siitä, kuinka paljon sinun pitäisi joko lihottaa tai laihduttaa päästäksesi normaalipainon rajoihin. Tämä arvio on vain 20 - 60 -vuotiaille. Tämän tietohan on varsin hätiköity, sillä painoindeksi - joka perustuu yksinomaan painoon ja pituuteen - ei ota huomioon esim. ruumiinrakennetta.
https://www.painoindeksi.org/

Uusi painoindeksi
Uusi painoindeksi on brittiläisen matemaatikon Nick Trefethenin kehittämä. Hänen mukaansa perinteinen painoindeksi antaa lyhyemmille ihmisille liian pieniä arvoja ja pitkille ihmisille liian suuria arvoja. Mikäli olet 169 cm pitkä, antaa uusi painoindeksi saman arvon niin perinteisellä kuin tällä uudellakin versiolla.
https://www.painoindeksi.org/uusi/

Kalorilaskuri
Kalorilaskuri laskee kuinka paljon energiaa, rasvaa, hiilihydraattia, proteiinia, sokeria ja suolaa on laskuriin syöttämissäsi elintarvikkeissa.
https://www.painoindeksi.org/kalorilaskuri/

Omena-päärynä-indeksi
Omena-päärynä-indeksi eli vyötärö-lantio-suhde lasketaan yksinkertaisesti jakamalla vyötärönympärys lantionympäryksellä. Indeksin arvoa tulkitaan eri tavalla miehillä ja naisilla.
https://www.painoindeksi.org/omena-paaryna-indeksi/

BMI-laskuri
Painoindeksilaskuri. Tämäkin puntari kertoo, paljonko on matkaa normaalipainoon. Mutta muistahan siis, että puntarin arvo ja taulukon sanallinen arvio on tarkoitettu vain aikuisille (20-60 -vuotiaat) ja on vain yksi painon ja pituuden suhdetta kuvaava luku - se ei sovellu kaikille.
https://bmi.fi/

Metabolinen paino
Vain osa lemmikin painosta on aineenvaihdunnan ja ravintoaineen tarpeen kannalta merkitsevää. Kyseessä on metabolinen paino. Koiran tai kissan ruokapakkauksissa voi ravintoaineen tarve olla merkitty lemmikin metabolista painokiloa kohti. Tämä metabolinen paino saadaan korottamalla lemmikin paino potenssiin 0.75.
https://metabolinenpaino.fi/

Kolikonheitto
Klikkaa kolikkoa niin saat sen pyörimään. Lopputulos on satunnainen. Voit vaihtaa kruunan ja klaavan arvoja. Voit myös halutessasi lisätä kolikkoon enemmän kuin kaksi puolta!
https://arkikoodi.com/fi/kolikonheitto

Tenniksen pistelaskuri
Unohtuuko tenniksessä paljonko peli on? Entä kumman vuoro syöttää ja mistä ruudusta? Ei hätää, tenniksen pistelaskuri auttaa!
https://arkikoodi.com/fi/tennislaskuri

Sanalaskuri / merkkilaskuri
Laskurilla lasket oman tekstisi sanojen ja merkkien määrän.
https://arkikoodi.com/fi/sanalaskuriKiinnostuitko? Ota yhteyttä.