Jutut »

Säästölaskurit koska lainalaskuritkin

Säästölaskuri

Säästölaskurin avulla voi laskea kokonaissäästön annetulla korkotasolla ja halutuilla kuukausittaisilla tai vuosittaisilla säästösummilla.

Lainalaskurin vastinpariksi on julkaistu myös korkoa korolle -säästölaskuri. Lainalaskurit ja säästölaskurit löytyvät kaikille eurooppalaisille kielille.

Säästölaskurissa ei vielä pysty - toisin kuin lainalaskurissa - muuttamaan korkoa kesken kauden. Tällainen mahdollisuus on säästölaskurissa ehkä myös vähemmän tarvittu.

Säästölaskuriin annetaan korkoprosentti ja ensimmäinen säästösumma, valitaan haluaako lisäksi säästää kuukausittain vai vuosittain sekä annetaan kausittaisen säästösumman koko ja säästöaika. Säästölaskurin lopputuloksena saa säästetyn summan, tuoton sekä säästetyn summan ja tuoton muodostaman yhteissumman.

Säästölaskurit olivat hiukan osastoa: Pakko tehdä kun oli nuo lainalaskuritkin.

Kirjoittaja:

Arkikoodi

Julkaistu: 26.10.2023

Uusimmat samoilla tageilla varustetut:

Koron muuttaminen kesken kauden

Lainalaskurissa voi muuttaa korkoa kesken maksukauden
Annuiteettilainassa ja tasalyhenteisessä lainassa koron muuttaminen muuttaa maksuerän suuruutta. Kiinteän tasaerän lainassa koron muuttaminen muuttaa erien määrää.

Lainalaskuri

Laske korot ja maksuerät tasalyhenteisessä ja tasaerien lainassa
Lainalaskurit on julkaistu kaikille eurooppalaisille kielille sekä afrikaansiksi, malaijiksi, filippiinoksi ja vietnamiksi.