Jutut »

Kieliversiot golf-lajien tuloskorteista julkaistu

Golf-pin

Minigolfin ja futisgolfin / frisbeegolfin / golfin tuloskortteja voi nyt käyttää suomen lisäksi myös muilla eurooppalaisilla kielillä.

Golflaskureiden toteutusta ei tehty samassa laajuudessa kuin suomenkielisessä golflaskuri.fi:ssä, joka sisälsi Suomen kenttien sijainti- ja väylätietdot. Muunkielisissä on tällä hetkellä erikseen seuraavat yksittäiset laskurit:

Minigolf: Tuloskorttiin voi lisätä ja nimetä haluamansa määrän pelaajia ja väyliä. Tuloskortti pitää kirjaa pisteistä ja yhteispisteistä sekä kertoo kulloisenkin pelitilanteen.

Futisgolf / frisbeegolf / golf: Sama kuin edellä, mutta yhteispisteiden lisäksi seurataan myös par-tulosta. Laskuri kertoo myös seuraavan väylän pelijärjestyksen, joka perustuu edelliseen väylään.

Kakkosversio edellisestä: Tasapisteissä voittaa se pelaaja, jolla on enemmän pienimpiä tuloksia.

Toisin sanoen tekninen toteutus on sama kuin suomenkielisessäkin tuloskortissa mutta sivuilta puuttuvat yksittäisten kenttien tuloskortit.

Esimerkiksi englanninkieliset tuloskortit löydät seuraavien linkkien kautta: Minigolf, futis/frisbeegolf, tasapistetuunattu futis/frisbeegolf

Hyviä pelihetkiä myös muille kuin suomalaisille!

Julkaistu: 17.2.2022

Uusimmat samoilla tageilla varustetut:

Juttujen tagipilvi

Uusittu blogisofta käytössä osalla sivustoista
MVC ja olio-ohjelmointi mahdollistavat modulaarisen kehityksen nyt myös juttujen kirjoittelun alustassa.

Lainalaskuri

Laske korot ja maksuerät tasalyhenteisessä ja tasaerien lainassa
Lainalaskurit on julkaistu kaikille eurooppalaisille kielille sekä afrikaansiksi, malaijiksi, filippiinoksi ja vietnamiksi.

Taloyhtiölaskuri

Laske taloyhtiön vastikkeet, lainat ja kustannukset jakoperusteiden mukaan
Taloyhtiössä eri huoneistojen maksut - kustannukset, vastikkeet ja lainavastikkeet - määräytyvät yleensä joko huoneiston pinta-alan tai osakkeiden määrän perusteella. Taloyhtiolaskuri.fi:ssä voit kätevästi laskea nämä huoneistojen maksuperusteen mukaan.

Julkaistu tulostaulu

Yhteinen pelitilanne Golflaskuri.fi:ssä
Palveluun voi nyt kirjautua ja julkaista pelitilanteen nähtäväksi. Muita kirjautuneita voi hyväksyä tähän tulostauluun ja näin syntyy useamman ryhmän tai yksittäisen pelaajan päivittyvä pelitilanne.

Olivia-nimen kehitys

Olivia ja Leo suosituimmat annetut nimet 2021
Nimipaivat.fi sai 2021 päivityksen suosituimpiin annetuihin nimiin. Nimidatan lisäksi myös nimipäiväsivu sai tuunauksen: sivun alkuperäisen nimen käppyrä säilyy myös muita nimiä tutkittaessa.