Jutut »

Pistelaskuri kirjaa ja laskee pelien pisteet

Pistelaskuri

Riepooko monen pelaajan pisteiden kirjaaminen paperille ja ynnäileminen tuloksen selvittämiseksi. Ei hätää! Yleinen pistelaskuri auttaa.

Pistelaskuri on oikeastaan kehitetty - tai karsittu - golflaskuri.fi:n toteutuksesta.

Pistelaskurissa ei ole kummemmin ominaisuuksia. Voit kirjata pelaajien nimet ja pisteet. Taulukosta näet suoraan pelaajien yhteispisteet, mutta esimerkiksi pelaajien järjestystä ei näe. Joissain peleissä kisataan siitä, kenellä eniten pisteitä, toisissa taas siitä, kenellä vähiten. Kun toteutus on jätetty mahdollisimman yleiselle tasolle, voidaan sitä käyttää monenlaisissa käyttötarkoituksissa.

Pistelaskuri hyväksyy myös negatiiviset pisteet ja voit jättää toki myös soluja tyhjiksi.

Yhteispisteitä ei näe taulukon viimeiseltä riviltä, vaan pistesolujen yläpuolelta, heti pelaajan nimen alapuolelta. Tämä toivottavasti vähentää taulukon eestaas skrollailua. Tarpeellinen kehityskohde olisi pisteiden ja nimien näkyminen fiksatusti ruudulla, mutta tämä on toistaiseksi vasta idean asteella. Sama kehityskohde on myös golflaskuri.fi:ssä.

Golflaskurin tavoin pistelaskuri tallentaa tiedot käyttäjän selaimelle, eli pisteet näkyvät, vaikka hetkeksi poistuisit sivuilta. Tiedot voi myös kätevästi kopioida leikepöydälle.

Toivottavasti pistelaskurista on apua monien pelien pelaamiseen ja tulosten kirjaamiseen ja ynnäämiseen!

Julkaistu: 15.9.2021

Uusimmat samoilla tageilla varustetut:

Juttujen tagipilvi

Uusittu blogisofta käytössä osalla sivustoista
MVC ja olio-ohjelmointi mahdollistavat modulaarisen kehityksen nyt myös juttujen kirjoittelun alustassa.

Lainalaskuri

Laske korot ja maksuerät tasalyhenteisessä ja tasaerien lainassa
Lainalaskurit on julkaistu kaikille eurooppalaisille kielille sekä afrikaansiksi, malaijiksi, filippiinoksi ja vietnamiksi.

Taloyhtiölaskuri

Laske taloyhtiön vastikkeet, lainat ja kustannukset jakoperusteiden mukaan
Taloyhtiössä eri huoneistojen maksut - kustannukset, vastikkeet ja lainavastikkeet - määräytyvät yleensä joko huoneiston pinta-alan tai osakkeiden määrän perusteella. Taloyhtiolaskuri.fi:ssä voit kätevästi laskea nämä huoneistojen maksuperusteen mukaan.

Julkaistu tulostaulu

Yhteinen pelitilanne Golflaskuri.fi:ssä
Palveluun voi nyt kirjautua ja julkaista pelitilanteen nähtäväksi. Muita kirjautuneita voi hyväksyä tähän tulostauluun ja näin syntyy useamman ryhmän tai yksittäisen pelaajan päivittyvä pelitilanne.

Olivia-nimen kehitys

Olivia ja Leo suosituimmat annetut nimet 2021
Nimipaivat.fi sai 2021 päivityksen suosituimpiin annetuihin nimiin. Nimidatan lisäksi myös nimipäiväsivu sai tuunauksen: sivun alkuperäisen nimen käppyrä säilyy myös muita nimiä tutkittaessa.