Pistelaskuri

Riepooko monen pelaajan pisteiden kirjaaminen paperille ja ynnäileminen tuloksen selvittämiseksi. Ei hätää! Yleinen pistelaskuri auttaa.

Pistelaskuri on oikeastaan kehitetty - tai karsittu - golflaskuri.fi:n toteutuksesta.

Pistelaskurissa ei ole kummemmin ominaisuuksia. Voit kirjata pelaajien nimet ja pisteet. Taulukosta näet suoraan pelaajien yhteispisteet, mutta esimerkiksi pelaajien järjestystä ei näe. Joissain peleissä kisataan siitä, kenellä eniten pisteitä, toisissa taas siitä, kenellä vähiten. Kun toteutus on jätetty mahdollisimman yleiselle tasolle, voidaan sitä käyttää monenlaisissa käyttötarkoituksissa.

Pistelaskuri hyväksyy myös negatiiviset pisteet ja voit jättää toki myös soluja tyhjiksi.

Yhteispisteitä ei näe taulukon viimeiseltä riviltä, vaan pistesolujen yläpuolelta, heti pelaajan nimen alapuolelta. Tämä toivottavasti vähentää taulukon eestaas skrollailua. Tarpeellinen kehityskohde olisi pisteiden ja nimien näkyminen fiksatusti ruudulla, mutta tämä on toistaiseksi vasta idean asteella. Sama kehityskohde on myös golflaskuri.fi:ssä.

Golflaskurin tavoin pistelaskuri tallentaa tiedot käyttäjän selaimelle, eli pisteet näkyvät, vaikka hetkeksi poistuisit sivuilta. Tiedot voi myös kätevästi kopioida leikepöydälle.

Toivottavasti pistelaskurista on apua monien pelien pelaamiseen ja tulosten kirjaamiseen ja ynnäämiseen!

Julkaistu 15.9.2021

Tagit: sivustot, pistelaskuri, javascript

Tagipilvi:

Bootstrap  Bulma.io  demokratia  frisbeegolf  futisgolf  golf  Google  hakukoneoptimointi  historia  javascript  minigolf  MVC  nimipaivat.fi  nimipäivät  nofollow  pagerank  PHP  pistelaskuri  salaisuus  sivustot  sivustovalaisu  sofistit