Golflaskuri.fi toiminnassa

Golflaskuri.fi toivottaa oikein hauskoja pelihetkiä ja toivoo lisää pelaajia minigolf-, frisbeegolf-, futisgolf- ja golfkentille mukavan yhdessäolon ja ulkoilun pariin!

Kesällä 2021 julkaistusta Golflaskuri.fi:stä löydät pistelaskurit eli tuloskortit Suomen minigolf-, frisbeegolf-, futisgolf- sekä golfkenttien radoille. Okei, muutama puuttuu, mutta voit ilmoittaa puuttuvan radan!

Idea Golflaskuri.fi:n tekoon lähti futisgolfharrastuksesta ja omien ja pelikaverien pisteiden kirjaamisesta.

Pelikentän vaihtelevissa oloissa haasteellisiksi osoittautuneet seuraavan väylän pelijärjestyksen laskeminen (kts. kuva) sekä tasapisteissä pelijärjestyksen tarkistaminen sen perusteella, kenellä on eniten pienimpiä tuloksia saivat ratkaisunsa Golflaskuri.fi:ssä.

Sivusto tallentaa radan tiedot käyttäjän selaimeen, josta ne voi halutessa poistaa. Varsinaista kirjautumismahdollisuutta ei ole, mutta sellainen on suunnitteilla. Pelitiedot voi myös kätevästi kopioida sivuilta esim. LibreOffice Calciin - tai paremman puutteessa vaikkapa Google Sheetsiin.

Golffareilla ja frisbeegolffareilla on varmasti paljon omia sovelluksia pelitulosten kirjaamiseen, mutta ainakin minigolffarit tuntuvat vielä kulkevan paljon paperisten tuloskorttien kanssa. Tai ehkä vielä pahempaa - mitäpä jos tulokset jäävät kokonaan kirjaamatta! :)

Julkaistu: 18.8.2021

Tagit: golf, frisbeegolf, futisgolf, minigolf, sivustot

Tagipilvi:

Bootstrap  Bulma.io  demokratia  frisbeegolf  futisgolf  golf  Google  hakukoneoptimointi  historia  javascript  minigolf  MVC  nimipaivat.fi  nimipäivät  nofollow  pagerank  PHP  pistelaskuri  salaisuus  sivustot  sivustovalaisu  sofistit