Jutut »

Laske korot ja maksuerät tasalyhenteisessä ja tasaerien lainassa

Lainalaskuri

Lainalaskurit on julkaistu kaikille eurooppalaisille kielille sekä afrikaansiksi, malaijiksi, filippiinoksi ja vietnamiksi.

Lainalaskurilla voi laskea tasalyhenteisen ja tasaerälainan maksuerät sekä selvittää maksetun koron määrän. Näinä kohoavien korkojen aikoina voit siis selvittää, kuinka paljon enemmän tasaerälainasta eli annuiteettilainasta joutuu maksamaan eri korkotasoilla ja lainan pituuksilla.

Tasaerälainassahan on se etu, että lainan maksuerä pysyy aina samana. Kääntöpuolena puolestaan ovat korkeammat korkokustannukset, sillä tässä lainassa ei lainaa lyhennetä alussa niin paljon kuin tasalyhenteisessä lainassa.

Tasalyhenteisen lainan laskurissa voit myös kokeilla kesken kauden muuttuvan koron vaikutusta.

Julkaistu: 20.6.2022

Uusimmat samoilla tageilla varustetut:

Juttujen tagipilvi

Uusittu blogisofta käytössä osalla sivustoista
MVC ja olio-ohjelmointi mahdollistavat modulaarisen kehityksen nyt myös juttujen kirjoittelun alustassa.

Taloyhtiölaskuri

Laske taloyhtiön vastikkeet, lainat ja kustannukset jakoperusteiden mukaan
Taloyhtiössä eri huoneistojen maksut - kustannukset, vastikkeet ja lainavastikkeet - määräytyvät yleensä joko huoneiston pinta-alan tai osakkeiden määrän perusteella. Taloyhtiolaskuri.fi:ssä voit kätevästi laskea nämä huoneistojen maksuperusteen mukaan.

Julkaistu tulostaulu

Yhteinen pelitilanne Golflaskuri.fi:ssä
Palveluun voi nyt kirjautua ja julkaista pelitilanteen nähtäväksi. Muita kirjautuneita voi hyväksyä tähän tulostauluun ja näin syntyy useamman ryhmän tai yksittäisen pelaajan päivittyvä pelitilanne.

Olivia-nimen kehitys

Olivia ja Leo suosituimmat annetut nimet 2021
Nimipaivat.fi sai 2021 päivityksen suosituimpiin annetuihin nimiin. Nimidatan lisäksi myös nimipäiväsivu sai tuunauksen: sivun alkuperäisen nimen käppyrä säilyy myös muita nimiä tutkittaessa.

Golf-pin

Kieliversiot golf-lajien tuloskorteista julkaistu
Minigolfin ja futisgolfin / frisbeegolfin / golfin tuloskortteja voi nyt käyttää suomen lisäksi myös muilla eurooppalaisilla kielillä.