Jutut »

Laske taloyhtiön vastikkeet, lainat ja kustannukset jakoperusteiden mukaan

Taloyhtiölaskuri

Taloyhtiössä eri huoneistojen maksut - kustannukset, vastikkeet ja lainavastikkeet - määräytyvät yleensä joko huoneiston pinta-alan tai osakkeiden määrän perusteella. Taloyhtiolaskuri.fi:ssä voit kätevästi laskea nämä huoneistojen maksuperusteen mukaan.

Taloyhtiolaskuri.fi:ssä on tällä hetkellä kolme erilaista laskuria. Kukin näistä jakaa kustannuksia eri huoneistotyypeille näiden maksuperusteen mukaan.

Kustannukset jakoon

Kustannusten jaolla yksinkertaisesti jaetaan kustannuksen eri huoneistotyypeille. Jos meillä on vaikkapa 1000€ kustannus, joka pitää jakaa kahdelle huoneistolle, joista toisen koko on 50 neliötä ja toisen koko 150 neliötä (ja perusteena on neliömäärä), tulee ensin mainitun kustannukseksi 250€ ja jälkimmäisen 750€.

Vastikkeet halutulle ajanjaksolle

Vastikkeiden laskenta halutulle ajanjaksolle tapahtuu samalla tavalla. Jos kustannus vuodelle on 1200€ ja meillä on edelleen samat kaksi huoneistoa, tulee ensimmäisen kuukausivastikkeeksi 25€ ja jälkimmäisen 75€.

Korkotason vaihtelu lainalaskurissa

Taloyhtiolaskuri.fi:ssä on myös lainavastikkeen laskenta, joka tällä hetkellä laskee tasalyhenteisen lainan kustannukset/lainavastikkeet eri huoneistoille halutulla korkotasolla. Tällaisessa lainassa laina-aika pysyy samana, mutta korko vaihtelee. Laskuriin voi myös asettaa halutessaan korkotason vaihtelun laina-aikana.

Huoneistotietojen tallennus

Palvelussa voi tallentaa huoneistotiedot selaimeen, siten, että ne ovat niin eri sivujen laskureissa kuin myös myöhemminkin sivulle palattaessa jälleen käytettävissä. Tämä tapahtuu ruksimalla huoneistotietojen yhteydessä "Tallenna huoneistotiedot selaimeesi". Mikäli ruksin ottaa pois, myös tiedot poistuvat selaimesta.

Julkaistu: 10.6.2022

Uusimmat samoilla tageilla varustetut:

Juttujen tagipilvi

Uusittu blogisofta käytössä osalla sivustoista
MVC ja olio-ohjelmointi mahdollistavat modulaarisen kehityksen nyt myös juttujen kirjoittelun alustassa.

Lainalaskuri

Laske korot ja maksuerät tasalyhenteisessä ja tasaerien lainassa
Lainalaskurit on julkaistu kaikille eurooppalaisille kielille sekä afrikaansiksi, malaijiksi, filippiinoksi ja vietnamiksi.

Julkaistu tulostaulu

Yhteinen pelitilanne Golflaskuri.fi:ssä
Palveluun voi nyt kirjautua ja julkaista pelitilanteen nähtäväksi. Muita kirjautuneita voi hyväksyä tähän tulostauluun ja näin syntyy useamman ryhmän tai yksittäisen pelaajan päivittyvä pelitilanne.

Olivia-nimen kehitys

Olivia ja Leo suosituimmat annetut nimet 2021
Nimipaivat.fi sai 2021 päivityksen suosituimpiin annetuihin nimiin. Nimidatan lisäksi myös nimipäiväsivu sai tuunauksen: sivun alkuperäisen nimen käppyrä säilyy myös muita nimiä tutkittaessa.

Golf-pin

Kieliversiot golf-lajien tuloskorteista julkaistu
Minigolfin ja futisgolfin / frisbeegolfin / golfin tuloskortteja voi nyt käyttää suomen lisäksi myös muilla eurooppalaisilla kielillä.