Lainalaskuri

Lainalaskurit on julkaistu kaikille eurooppalaisille kielille sekä afrikaansiksi, malaijiksi, filippiinoksi ja vietnamiksi.

Lainalaskurilla voi laskea tasalyhenteisen ja tasaerälainan maksuerät sekä selvittää maksetun koron määrän. Näinä kohoavien korkojen aikoina voit siis selvittää, kuinka paljon enemmän tasaerälainasta eli annuiteettilainasta joutuu maksamaan eri korkotasoilla ja lainan pituuksilla.

Tasaerälainassahan on se etu, että lainan maksuerä pysyy aina samana. Kääntöpuolena puolestaan ovat korkeammat korkokustannukset, sillä tässä lainassa ei lainaa lyhennetä alussa niin paljon kuin tasalyhenteisessä lainassa.

Tasalyhenteisen lainan laskurissa voit myös kokeilla kesken kauden muuttuvan koron vaikutusta.

Julkaistu 20.6.2022

Tagit: sivustot, prosenttilaskuri.fi

Tagipilvi:

aurinko  Bulma.io  calculaterix.com  canonical link element  d3  demokratia  frisbeegolf  futisgolf  golflaskuri.fi  Google  Google Suggest  hakukoneoptimointi  historia  javascript  kryptovaluutat  minigolf  MVC  myyntivero  nimipaivat.fi  nimipäivät  nofollow  olio-ohjelmointi  pagerank  PHP  pistelaskuri  prosenttilaskuri.fi  salaisuus  sales tax  sivustot  sivustovalaisu  sofistit  taloyhtiolaskuri.fi  USA  valuuttalaskuri.org  vat-calculator.net