Taloyhtiölaskuri

Taloyhtiössä eri huoneistojen maksut - kustannukset, vastikkeet ja lainavastikkeet - määräytyvät yleensä joko huoneiston pinta-alan tai osakkeiden määrän perusteella. Taloyhtiolaskuri.fi:ssä voit kätevästi laskea nämä huoneistojen maksuperusteen mukaan.

Taloyhtiolaskuri.fi:ssä on tällä hetkellä kolme erilaista laskuria. Kukin näistä jakaa kustannuksia eri huoneistotyypeille näiden maksuperusteen mukaan.

Kustannukset jakoon

Kustannusten jaolla yksinkertaisesti jaetaan kustannuksen eri huoneistotyypeille. Jos meillä on vaikkapa 1000€ kustannus, joka pitää jakaa kahdelle huoneistolle, joista toisen koko on 50 neliötä ja toisen koko 150 neliötä (ja perusteena on neliömäärä), tulee ensin mainitun kustannukseksi 250€ ja jälkimmäisen 750€.

Vastikkeet halutulle ajanjaksolle

Vastikkeiden laskenta halutulle ajanjaksolle tapahtuu samalla tavalla. Jos kustannus vuodelle on 1200€ ja meillä on edelleen samat kaksi huoneistoa, tulee ensimmäisen kuukausivastikkeeksi 25€ ja jälkimmäisen 75€.

Korkotason vaihtelu lainalaskurissa

Taloyhtiolaskuri.fi:ssä on myös lainavastikkeen laskenta, joka tällä hetkellä laskee tasalyhenteisen lainan kustannukset/lainavastikkeet eri huoneistoille halutulla korkotasolla. Tällaisessa lainassa laina-aika pysyy samana, mutta korko vaihtelee. Laskuriin voi myös asettaa halutessaan korkotason vaihtelun laina-aikana.

Huoneistotietojen tallennus

Palvelussa voi tallentaa huoneistotiedot selaimeen, siten, että ne ovat niin eri sivujen laskureissa kuin myös myöhemminkin sivulle palattaessa jälleen käytettävissä. Tämä tapahtuu ruksimalla huoneistotietojen yhteydessä "Tallenna huoneistotiedot selaimeesi". Mikäli ruksin ottaa pois, myös tiedot poistuvat selaimesta.

Julkaistu: 10.6.2022

Tagit: sivustot, taloyhtiolaskuri.fi

Tagipilvi:

aurinko  Bulma.io  calculaterix.com  canonical link element  d3  demokratia  frisbeegolf  futisgolf  golflaskuri.fi  Google  Google Suggest  hakukoneoptimointi  historia  javascript  kryptovaluutat  minigolf  MVC  myyntivero  nimipaivat.fi  nimipäivät  nofollow  olio-ohjelmointi  pagerank  PHP  pistelaskuri  prosenttilaskuri.fi  salaisuus  sales tax  sivustot  sivustovalaisu  sofistit  taloyhtiolaskuri.fi  USA  valuuttalaskuri.org  vat-calculator.net