Olivia-nimen kehitys

Nimipaivat.fi sai 2021 päivityksen suosituimpiin annetuihin nimiin. Nimidatan lisäksi myös nimipäiväsivu sai tuunauksen: sivun alkuperäisen nimen käppyrä säilyy myös muita nimiä tutkittaessa.

Vuonna 2021 Olivia nousi Ainon ohi suosituimmaksi tytön nimeksi. Ainon ohittivat myös Lilja, Eevi, Sofia ja Venla. Nousijoista mainittakoon myös Livia, joka ponnahti tulostauluun suoraan sijalle 24.

Leo pitää poikien ykköspaikkaa hallussaan jo kolmatta vuotta. Kakkossijalla on edelleen Eino, joka on lähes saavuttanut Leon. Eino tulee kyllä tällä kulmakertoimella ohittamaan Leon ensi vuonna. Kolmantena on Oliver. Oliverista vain pienen matkan päässä ovat Elias ja Väinö. Väinö on tehnyt hurjan harppauksen viime vuodesta.

Tämän vuosipäivityksen lisäksi nimipaivat.fi harrastettiin hiukan d3.js-tuunausta. Aiemmin suosituimmuuskuvaaja, joka tulostetaan myös kyseisten nimien nimipäiväsivulle (kuten Leo), tipautti kyseisen nimen (Leo) käppyrän pois korostuksesta, mikäli kuvaajan muita nimikäppyröitä lähti sormeilemaan tai hiireilemään. Nyt homma toivon mukaan toimii paremmin ja alkuperäinen korostus jää vertailuksi ko. sivulle.

Katso lisää:

Suosituimmat tyttöjen nimet 2007-2021

Suosituimmat poikien nimet 2007-2021

Julkaistu: 13.4.2021

Tagit: nimipaivat.fi, sivustot, d3

Tagipilvi:

aurinko  Bulma.io  calculaterix.com  d3  demokratia  frisbeegolf  futisgolf  golflaskuri.fi  Google  hakukoneoptimointi  historia  javascript  minigolf  MVC  myyntivero  nimipaivat.fi  nimipäivät  nofollow  pagerank  PHP  pistelaskuri  prosenttilaskuri.fi  salaisuus  sales tax  sivustot  sivustovalaisu  sofistit  taloyhtiolaskuri.fi  USA  vat-calculator.net