Julkaistu tulostaulu

Palveluun voi nyt kirjautua ja julkaista pelitilanteen nähtäväksi. Muita kirjautuneita voi hyväksyä tähän tulostauluun ja näin syntyy useamman ryhmän tai yksittäisen pelaajan päivittyvä pelitilanne.

Golflaskuri.fi julkaistiin kesällä 2021. Palvelussa oli mahdollista kirjata minigolf-, futisgolf- ja golf-kenttien tuloksensa tulostauluun, joka laski pelaavan ryhmän tulokset.

Yksittäisten kenttien laskurit ja seuraavan väylän järjestys

Laskuri järjestää tulokset sen mukaan, kuinka kaukana ollaan ihannetuloksesta. Se näyttää myös seuraavan väylän aloitusjärjestyksen täytettävän solun vieressä olevalla pienellä numerolla sen mukaan, kuka on edellisellä väylällä saanut pienimmän tuloksen.

Kentän laskuri

Mikäli pelitilanne on tasan, ovat sijoitukset samat. Palvelussa on myös erityinen "toinen par-laskuri", joka katsoo tasatilanteissa paremmaksi hänet, kenellä on enemmän pienimpiä väylätuloksia.

Kentän laskuri


Eri kenttiin pääsee etusivun haun kautta.

Kentän haku

Kirjautuminen ja julkiset pelit

Kesälle 2022 palvelussa on nyt mahdollisuus kirjautumiseen. Kirjautuneet käyttäjät voivat julkaista pelitilanteen peliksi, jolle tulee kuusikirjaiminen yhdistelmä, esim. "ABCDEF". Näitä pelejä voi hakea tällä hetkellä etusivun haun kautta.

Julkisen pelin haku


Peliä voi seurata kirjautumatta, mutta kirjautuneet voivat myös pyytää päästä peliin mukaan.

Pyyntö osallistua peliin


Pelin luonut käyttäjä luonnollisesti hyväksyy pyynnöt ja voi myös halutessaan poistaa käyttäjän pelistä.

Käyttäjän hyväksyminen


Näin saadaan aikaan yhteinen päivittyvä pelitilanne.

Tietojen syötön toimintoja

Yksittäisessä pelitilanteen syötössä voi erikseen tallentaa omat tilanteensa leikepöydälle taulukkolaskentaohjelmaan tallennettavaksi.

Laskurin toiminnot


Kentän väyliä voi lisätä ja poistaa ja par-arvoja muuttaa, tosin julkaistun pelin väyliä ei voi enää muutella.

Julkaistu 26.5.2022

Tagit: sivustot, golflaskuri.fi

Tagipilvi:

aurinko  Bulma.io  calculaterix.com  canonical link element  d3  demokratia  frisbeegolf  futisgolf  golflaskuri.fi  Google  Google Suggest  hakukoneoptimointi  historia  javascript  kryptovaluutat  minigolf  MVC  myyntivero  nimipaivat.fi  nimipäivät  nofollow  olio-ohjelmointi  pagerank  PHP  pistelaskuri  prosenttilaskuri.fi  salaisuus  sales tax  sivustot  sivustovalaisu  sofistit  taloyhtiolaskuri.fi  USA  valuuttalaskuri.org  vat-calculator.net